Cautare

7787 de rezultate pentru "14 decembrie 2008" (3.30 secunde)
Pe 1 Decembrie, ziua tuturor romanilor si ziua in care ProTv a aniversat 15 ani de existenta, telespectatorii au ales sa spuna Romania DA impreuna cu ProTv.
Chestiunea autonomiei fata de Rusia Intre 8/21 si 14/27 septembrie 1917 s-a desfasurat la Kiev Congresul Popoarelor din Rusia. ... Sfatul Tarii si-a inceput activitatea la 21 noiembrie/decembrie 1917. ... Succesiv, la 2/15 decembrie 1917, a proclamat Republica Democratica Moldoveneasca.
Daca nu iesea Iliescu la televizor, poate depuneati o floare pe mormantul meu Mircea Dinescu a fost audiat joi ca martor in dosarul Revolutiei si le-a vorbit procurorilor militari despre evenimentele de dupa 22 decembrie 1989.
Camera Deputatilor a hotarat ieri ca 13 decembrie va fi declarata Zi a etniei tatare din Romania, sarbatorita in localitatile in care traiesc membrii acestei comunitati, alesii intrecandu-se sa-i proslaveasca pe tatari.
Florin Negrutiu prezinta in Gandul o parte din analizele si strategiile neoficiale ale acestei campanii electorale, care arata cum s-a ajuns la rezultatul votului din noaptea de 6 decembrie In seara zilei de 26 noiembrie, Mircea Geoana era presedinte al Romaniei.
El nu a fost la Intercontinental pe 21 Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, afirma ca actuala conducere a Parlamentului se face vinovata de invitarea presedintelui "Asociatiei 21 Decembrie 1989", Teodor Maries, la Adunarea Omagiala consacrata Revolutiei Romane din Decembrie 1989, a apreciat.
Desi multi politicieni asteapta ziua de 1 Decembrie ca pe o mana cereasca in actuala campanie electorala, senatorul Viorel Arcas spune ca Ziua Nationala este ziua tuturor romanilor, ca ea trebuies a adua bucurie si mandrie in sufletele tuturor, indiferent de preferintele electorale.
Senatorul Laurentiu Florian Coca a sustinut o declaratie politica cu prilejul sesiunii solemne a Senatului dedicata celei de-a 24-a aniversari a Revolutie Romane din Decembrie 1989, pe care o puteti citi in continuare. Comemoram astazi 24 de ani de la Revolutia Romana din Decembrie 1989.
Pe 1 decembrie 2017, romanii de pretutindeni sarbatoresc Ziua Nationala a Romaniei, ocazie cu care este organizata parada de 1 decembrie, dar si numeroase evenimente si manifestatii de Ziua Nationala.
Ultima categorie de beneficiari sint persoanele singure sau familiile cu un venit mediu net lunar pe membru de familie cuprins intre 260 lei (2,6 milioane lei vechi) si 310 lei (3,1 milioane lei vechi), care vor primi un ajutor lunar de 32 lei (320 mii lei vechi) timp de cinci luni sau de 14 lei (140 lei vechi) timp de un an.
Astfel, real,- Hypermarket, de exemplu, a adoptat un program nonstop de la 1 decembrie si pâna pe 24 decembrie, când magazinul se va închide la ora 20.00, pentru ca pe 25 decembrie sa fie închis.
Trupa britanica de melancholic rock ANTIMATTER va canta anul viitor la cea de-a patra editie a festivalului METALHEAD Meeting, intre 12 si 14 iunie, la Bucuresti.
Ajutoarele lui Mos Crsciun, elfi, Craiasa Zapezii si alte personaje indragite ii asteapta pe cei mici la Plaza Romania, in weekend-urile 12-13 si 19-20 decembrie, cu povesti, colinde si jocuri creative.
Targul Ozosep - editia speciala a lunii decembrie 2016 Bucuresti, 10 Dec 201- 11 Dec 2016 Targul gastro-cultural Ozosep revine cu cea mai mare editie a anului, in Gradina Verona!
Oricat de dispretuitor sau de chioras am privi la sumedenia de gangureli si balbe ale democratiei noastre (re)nascande dupa decembrie 1989, decizia constituanta a desemnarii datei de 1 decembrie ca Zi Nationala a Romaniei se dovedeste a fi, din perspectiva istorica, drept una inteleapta.
Decembrie e, pentru noi, romanii, o luna a rememorarilor si recapitularilor. ... In prima zi a lui decembrie, cu 87 de ani in urma, s-a petrecut Marea Unire.
In 2008 si-a dat demisia din PSD si a iesit din politica, retragandu-se la catedra de Istorie de la facultate (unde l-a si prins Revolutia in 1989), din cauza neintelegerilor cu Mircea Geoana si actualul primar al Iasiului, Gheorghe Nichita.
Social-democratii au lansat ieri proiectul "Generatia 2008" prin care sunt pregatiti membrii PSD ce doresc sa ocupe in viitor functii executive sau sa candideze pentru functiile de consilieri locali, consilieri judeteni, primari, parlamentari sau parlamentari europeni.
In fata unei intrebari care viza situatia in care se va plasa PNL dupa alegerile din 2008, vicepresedintele liberalilor, Eugen Nicolaescu, s-a aratat convins ca partidul sau va fi tot la putere. "PNL, dupa alegerile din 2008...!?.
Liberalii de la municipiu cer reprezentantilor primariei sa se consulte în alcatuirea bugetului pe 2008 si cu managerii spitalelor aflate în subordinea administratiei locale.
google-analytics.com